„365 de lămuriri în compania lui Laurenţiu-Ciprian Tudor”

Duminică, 29 septembrie a.c., în incinta Ambasadei României la Madrid a avut loc lansarea cărții „365 de lămuriri în compania lui Laurenţiu-Ciprian Tudor”, în prezența autorilor, Teodor Baconschi şi Laurenţiu-Ciprian Tudor.

La eveniment a participat Gabriela Dancău, Ambasadorul României în Regatul Spaniei, precum și invitați din comunitatea românească din Spania. Cu această ocazie, ambasadorul României a mulțumit scriitorilor pentru oportunitatea de a intra în dialog cu cei prezenți pe teme de interes, care se regăsesc și în volumul lansat, precum rolul educației în dezvoltarea tinerilor, importanța conservării limbii române în diaspora, istorie sau spiritualitate.

Diplomatul și scriitorul Teodor Baconschi a menționat în intervenția sa, importanța formării de tip clasic în rândul tinerilor, în paralel cu dezvoltarea aptitudinilor necesare unei epoci digitalizate, conectate la noile tehnologii.

Lansarea de carte a fost organizată de către „Sava Bien Events”, Editura „Polirom” și Ambasada României în Regatul Spaniei.